goldfix Günlükler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öteki renkleri vurgular.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve modern bir bediiyat esenlar ve özge renklerle güzel bir balans oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok sık tercih edilmektedir.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle teamül bir şekilde istediğiniz her şeyi aliyyülâlâ bir şekilde boyayabilirsiniz.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin için ideal bir tutum. Antrasit gri maskülen az buçuk da karanlık ve kararlı bir esir oluşturur. Bu rengi açık renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda ötümlü bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

İşte antrasitin en mutabakat sağlamladığı renklerden biri olan gri ile birlikte tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de dört dörtlük düzen yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Hararetli gri odaklı bir ev dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler yardımıyla alanda uysal intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kilitsiz küreksiz gri olmalı!

Ceviz, meşe, çam üzere ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda ya da genç antrasit gri dekorasyon odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Koridorlara uygulanan beyaz bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle iyi bir üslup oluşturan beyaz zehir rengi pıtrak sprey boya kesif koridorlarda antrasit gri boya kullanılıyor. Beyaz zehir renk sebebiyle kullanıcıların her adım sessiz ve davetkar oluyor.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını sağlar.

Kusursuz bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz zehir mutfak dolapları ve beyaz zehir taban ile dengelenmiş.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bağırsakin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi gibi nötr renklere yakın seçenekleri tercih edebilirsiniz.

2023 gri antrasit ankastre mutfak dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli antrparantez sadelikten yana olan kadınların seveceği tarzda bir aş damı dolabı modelidir. Bu mutfak dolabı modeli süssüz başüstüneğundan vakit kaybetmeden hemen her mutfağa reva olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Özel dizaynı sebebiyle nazar boncuğu il ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yol imkanı katkısızlar.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev esenlarken aynı zamanda mobilya ve diğer bezemeli unsurlarla intibak zarfında olabilir.

Report this wiki page